Servei de Càritas

  • Atenció a persones: Dijous no festius de 10 a 12h 
  • Disposem d’un contenidor de roba per a Càritas, entre l’entrada de la capella i dels despatxos. Només es recull la que es deposita al contenidor. Accesible a les hores d’obertura de la capella.
  • Cada mes donem targetes per comprar aliments a les persones que la parròquia ha anat atenent.

Necessitem la vostra ajuda econòmica: donatius a les col·lectes dominicals i caixetes, per  Bizum (codi 01513), datàfon (al Santuari), transferències; etc.

Sagraments i acompanyament a malalts i gent gran

Cal demanar-ho, abans o després de les misses, o bé el dia i a hores de despatx parroquial. També a l’email tresaijoan@hotmail.com (Teresa Ballbé)

Pots dedicar una part petita del teu temps per els altres? Deixa que l’altre et “trastoqui” un xic l’agenda tenies prevista! Fes-te voluntari de la parroquia!

Coneixes persones soles o algú que està passant per moments de dificultat i convindria visitar?  

Llar d’avis

Dimarts i dijous, de 17 a 19h. (durant el temps escolar)

La Parròquia posa a disposició de la gent gran un espai per tal que es trobin i puguin fer un seguit d’activitats (Servei Sanitari, Escola de Vida, Conferències, Gimnàs, Activitats festives…)

Costurer parroquial

Dimarts de 17:00 a 19:00h durant el temps escolar.

Un grup de voluntàries disposen d’un local a la Parròquia, on fan i refan articles de roba, especialment roba d’infants. Els venen a “preu just” i els beneficis obtinguts es destinen íntegrament a Càritas Parroquial.


Per a acomplir aquestes accions pastorals necessitem més Voluntaris!

“Us ho dic amb tota veritat: Tot allò que fèieu a cadascun d’aquests germans meus, per petit que fos, m’ho fèieu a mi” (Mt 25,40)

Rita Hayworth

L’actriu Rita Hayworth en acabar la visita a una leproseria, va dir a la monja que l’havia acompanyat:

És admirable la tasca que fan vostès. Jo no seria capaç de fer-ho ni per un milió de dòlars.

La religiosa, dolçament, li digué:

Nosaltres tampoc.

Col·laboracions

Projecte Assís

Un projecte de l’Arxiprestat, adreçat a persones “sense sostre”, itinerants i altres. Servei diari: es reparteixen esmorzars, dutxes, neteja de roba, orientació mèdica, assistència social…

Està situat en el carrer Tres Reis, núm. 5, en uns locals cedits per les Germanes Dominiques, i amb una setantena de voluntaris.

Hi col·laborem amb una aportació econòmica anual.


feina-amb-cor

També volem oferir-vos el nou servei de Càritas per acompanyar a les persones sense feina. Poseu-vos en contacte amb ells mitjançant el telèfon que veieu a l’imatge.

Fent camí amb Maria