Veieu les particularitats derivades del Covid 19!
El Covid te uns horaris diferents dels publicats aquí que afecten a les misses, als altres Sagraments i al despatx parroquial: Consultar

 

Servei de Càritas

Accio_social

Per a demanar roba: cada dijous, de 17 a 19 h. (excepte a l’agost)

Repartiment d’aliments: els dijous de 17 a 19 h. (excepte a l’agost). S’ha d’haver sol.licitat prèviament, a poder ser un últim dijous de mes, també de 17 a 19 h.

Per a deixar roba i aliments: els dies i hores de despatx parroquial

També es poden deixar aliments tots el diumenges i festes, al cabàs del Santuari i de la Capella.

 

Cistella solidaria d’aliments

La solidaritat amb aquells que no tenen el necessari ni per alimentar-se és una prioritat de tot cristià. El Sant Pare, dins de l’Any de la Misericordia, ens fa una crida per no ser indiferents davant les dificultats dels altres.

Es per això que a fi de servir de signe sempre viu d’aquesta actitud d’ajuda, la nostra parròquia ha situat als peus del faristol del Santuari una cistella per posar-hi aliments que es distribuiran per fer-los arribar als necessitats de la nostra parroquia.

La solidaritat es cosa de tots!

Posted in Noticies | Comentaris tancats a Cistella solidaria d’aliments
Visita als malats

Quan es demani.

Pots dedicar una part petita del teu temps per els altres? Deixa que l’altre et “trastoqui” un xic l’agenda tenies prevista! Fes-te voluntari de la parroquia!

Coneixes persones soles o algú que està passant per moments de dificultat i convindria visitar?  

 

Llar d’avis

De dilluns a divendres, de 17 a 19h. (durant el temps escolar)

La Parròquia posa a disposició de la gent gran un espai per tal que es trobin i puguin fer un seguit d’activitats (Servei Sanitari, Escola de Vida, Conferències, Gimnàs, Activitats festives…)

Costurer parroquial

Divendres, de 17:30 a 19:30h durant el temps escolar.

Un grup de voluntàries disposen d’un local a la Parròquia, on fan i refan articles de roba, especialment roba d’infants. Els venen a “preu just” i els beneficis obtinguts es destinen íntegrament a Càritas Parroquial.


Per a acomplir aquestes accions pastorals necessitem més Voluntaris!

“Us ho dic amb tota veritat: Tot allò que fèieu a cadascun d’aquests germans meus, per petit que fos, m’ho fèieu a mi” (Mt 25,40)

Rita Hayworth

La famosa actriu Rita Hayworth en acabar la visita a una leproseria, va dir a la monja que l’havia acompanyat:

És admirable la tasca que fan vostès. Jo no seria capaç de fer-ho ni per un milió de dòlars.

La religiosa, dolçament, li digué:

Nosaltres tampoc.

Col·laboracions

Projecte Assís

És un projecte de l’Arxiprestat, adreçat a persones “sense sostre”, itinerants i altres. Servei diari: es reparteixen esmorzars, dutxes, neteja de roba, orientació mèdica, assistència social…

Està situat en el carrer Tres Reis, núm. 5, en uns locals cedits per les Germanes Dominiques, i amb una setantena de voluntaris.

Hi col·laborem amb una aportació econòmica anual.


feina-amb-cor

També volem oferir-vos el nou servei de Càritas per acompanyar a les persones sense feina. Poseu-vos en contacte amb ells mitjançant el telèfon que veieu a l’imatge.

Sarrià - Barcelona