Celebrem el Sagrament del Baptisme

Normalment els tercers dissabtes i diumenges de cada mes, excepte durant la Quaresma (que no hi ha celebracions del Baptisme)

Baptisme_inici

La Parròquia de Maria Auxiliadora obre amb joia les seves portes als pares i als infants que porten per ser batejats. Ells són un do i una benedicció del Senyor.

Per celebrar el Baptisme del vostre fill o de la vostra filla caldrà que tingueu en compte tot el que segueix:

1.- Per Batejat un infant o bé un adult caldrà fixar el dia i l’hora. Els bateigs, a la nostra Parròquia, es fan per la tarda dels primers i tercers caps de setmana de cada mes. Durant la Quaresma no es fan celebracions del Baptisme.

2.- Caldrà que quan tingueu decidit que desitgeu batejar el vostre fill us poseu en contacte amb el rector. Ell és el responsable de les celebracions del Baptisme. Ell us proporcionarà un full que que els pares empleneu i el retorneu a la Parròquia. Les dades del full serveixen per poder inscriure l’infant en el registre Parroquial.

3.- Durant la setmana anterior al bateig els pares us heu de posar novament en contacte amb el rector per tal de fer la catequesi i preparar la celebració. Veure les hores de despatx.

4.- Els padrins ajuden els pares en l’educació cristiana de l’infant. Tota la Comunitat Cristiana és responsable de la iniciació en la vida cristiana, però vosaltres, pares i padrins en sou els principals punts de referència. Han de estar batejats.

5.- Caldrà que els padrins porteu un ciri amb el que fareu en el seu moment, el lliurament de la Llum de Crist al nou batejat per tal que aquest llum l’acompanyi sempre i l’il·lumini en el seu camí tota la vida.

6.- Si els pares no pertanyen al territori parroquial , però desitgen batejar el fill en la nostra parròquia caldrà que portin una certificació de la parròquia d’origen donant fe que no hi ha cap inconvenient en que es faci aquí.

7.- La Parròquia de Maria Auxiliadora agraeix els donatius que els pares o els padrins vulguin aportar per tal de col·laborar en les despeses de funcionament. Que Maria Auxiliadora recompensi la vostra generositat.

Fent camí amb Maria