Cartell_RM_cat

El Rector Major dels Salesians visita Barcelona el 12 i 13 de maig

Barcelona, 10 de maig de 2016.

El Rector Major dels Salesians, l’espanyol Ángel Fernández Artime (Gozón-Luanco, Astúries, 1960), va iniciar dijous 28 d’abril la seva visita a l’Espanya salesiana. Es tracta d’una visita d’animació, que permet al superior general de la congregació conèixer de primera mà les diferents obres salesianes de l’estat: escoles, centres de Formació Professional, plataformes socials, centres juvenils, parròquies … Durant el seu viatge, mantindrà trobades amb salesians, membres de la Família Salesiana, educadors, joves, representants de l’Església i autoritats civils, entre d’altres.

El proper dijous 12 i divendres 13 de maig serà a Barcelona, on té previst entre d’altres actes la visita a l’editorial salesiana Edebé, l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià, trobada (dia 12 a les 18:30) i missa (dia 12 a les 20:00) amb la família salesiana i laics al Santuari Maria Auxiliadora de Sarrià, visita a la Plataforma Social dels Salesians a Martí-Codolar, visita als salesians malalts de la residència i una trobada amb joves dels diferents ambients salesians.

Amb aquest acte, el Rector Major finalitzarà el seu pas per les presències salesianes de l’estat i posteriorment viatjarà de nou a Roma, a la seu central de la congregació salesiana. S’adjunta programa d’actes, cartell de la visita i dossier de premsa.

Tota la informació de la visita del Rector Major es pot seguir a: https://visitarectormayor.wordpress.com i també a http://www.salesians.cat/

 

 

Visita del Rector Major dels Salesians D. Ángel Fernández Artime
Fent camí amb Maria