Vas estar a peu dret al peu de la creu de Jesús (Jn 19,25), ferma, valenta, amorosa. Ens fas pensar en les nostres febleses i incapacitats per aguantar el que ens arriba, perquè no sabem arrapar-nos a la Creu…

Vas acceptar el deixeble Joan com a fill (Jn 19, 25) i vas anar a viure a casa seva. I des d’aleshores sempre ets a la nostra Casa-Església-Santuari, i a casa nostra.

Vas plorar amb Joan, i vas eixugar les teves  llàgrimes fent memòria de les paraules de Jesús: “al cap de tres dies ressuscitaré” (Mt 27,36). Quan a les nostres vides hi ha buidor sense respostes, per què no anem més sovint a buscar-les a la Paraula de Déu?

Vas passar aquests tres dies amb serenor, pregària, abandonament al cor del Pare… I nosaltres, mig desesperats per aquests petits confinaments…

Vas rebre el teu Fill, tornat a la Vida, en la intimitat de la teva cambra. Apropa’ns al Ressuscitat, Maria!

Vas escoltar, tota tu plena de joia, com Maria Magdalena, Maria de Jaume i Salomé et comunicaren l’experiència de la tomba buida (Mc 16,1-4) i l’anunci dels enviats del Senyor (Lc 24,4-7). Fes-nos testimonis i pregoners de la Resurrecció!

Vas trobar-te després amb els apòstols, incrèduls, i sense explicar-los-hi res, amb la teva presència els asserenares. Sigues sempre a la nostra Comunitat cristiana, Mare i Auxiliadora, com vas estar amb la primera comunitat (Ac 1,14), i que la propera festa del 24 de maig sigui ben autèntica: de Jesús, teva i nostra!

Josep M.,
rector@mariaauxiliadora.org

La gran joia de Maria: El Ressuscitat

Full informatiu maig 2021

Fent camí amb Maria