A les acaballes de cada curs a les nostres Comunitats i Obres sempre hi ha algun canvi de destinació dels Salesians. Aquest any, sense que estigués previst, ens ha tocat a nosaltres: l’Antoni Vilarrubla ha estat destinat com a Superior de la Comunitat salesiana de Sant Boi de Llobregat. I, per tant, no solament deixa la Comunitat de Sarrià, de la que n’era el Superior, sinó també el ser Vicari de la nostra Parròquia. Li agraïm ben de cor els seus serveis pastorals viscuts amb una gran bonhomia, dedicació i encert.

El nostre Provincial proposarà al Cardenal-Arquebisbe en Jaume Masana com a Vicari de la Parròquia. Ja era a la nostra Comunitat salesiana. Li donem una benvinguda ben cordial i sincera.

Per altra banda, el nou Superior de la Comunitat salesiana és l’Alexandre Damians, que ja coneixem perquè era l’anterior rector de la Parròquia, i perquè celebra l’Eucaristia vespertina dels diumenges.

Preguem Déu i Maria Auxiliadora que aquests canvis siguin en bé de la nostra Comunitat Cristiana!

Josep M., rector


Benvolguts

Des del 2006 he format part de la comunitat salesiana de Sarrià, nou anys com a Titular de l’Escola Professional i aquests darrers dos anys com a vicari de la parròquia Maria Auxiliadora. Cinc d’aquests onze anys he compartit aquesta feina amb la de ser Superior de la comunitat salesiana.

En onze anys es fan arrels i separar-se de les persones amb què s’ha conviscut suposa un trencament que t’obliga a resituar-te per emprendre una nova etapa a la vida. A menor escala, és com la situació d’Abraham que sent la veu de Déu a sortir de la seva terra per anar al desconegut, fiant-se de la seva Providència.

Aquests dos darrers anys han suposat per a mi una experiència molt positiva per haver compartit amb vosaltres la fe amb el meu servei sacerdotal, per haver fet tasques de despatx molt diferents a les que havia fet fins ara, per haver palpat la generositat de molts de vosaltres en ajudar persones necessitades i per haver compartit amb alguns el servei de voluntariat i l’amistat. Me’n vaig, doncs, amb el sarró ple de bones experiències.

Si alhora el meu servei us ha estat útil a vosaltres, millor encara. Donem-ne gràcies a Déu de tot plegat.

Antoni


Estimats amics i amigues,

Ja fa temps que ens coneixem i no calen les presentacions, senzillament dir-vos que en la nova responsabilitat espero saber respondre a les expectatives que han dipositat en mi: fer que l’Obra Salesiana de Sarrià, tan rica en realitats (parròquia, escola, universitat, editorial, impremta, serveis provincials, llibreria), respongui sempre més a l’ideal EDUCATIU de Don Bosco…, perquè l’EDUCACIÓ és el més vital dels recursos.

Don Bosco ens anima amb el seu sistema: créixer en germanor, anar a la consciència i, sobretot, buscar sempre el sentit últim de la vida. Tot plegat és la clau de la felicitat.

Em teniu a la vostra disposició. Que tingueu unes bones vacances i un merescut descans en l’alegria familiar.

Cordialment,

Alexandre Damians i Belart

Noticia vigent fins: 24.11.2017

Canvis a la nostra parròquia i a la nostra comunitat salesiana
Fent camí amb Maria